lunes, 25 de julio de 2011

Neix el PSCat

El Col·lectiu Socialista Penedès Catalunya estrena nova imatge, s'estructura internament i treballa en possitiu de cara al Congrés del PSC

Després de la celebració de la I Assemblea del Col·lectiu Socialista Penedès Catalunya, que tingué lloc el passat 30 de juny al Vinseum de Vilafranca del Penedès, el Col·lectiu no ha deixat de rebre suports i adhesions i ha continuat les seves tasques d'organització interna i projecció pública a través del 2.0 i els mitjants de comunicació.

Una de les primeres decisions presses pel procés engegat amb la I Assemblea del Col·lectiu ha estat adoptar una nova denominació: PSCat.

Paral·lelament, ha continuat la tasca de difusió del nostre moviment de base entre les distintes agrupacions i municipis del Penedès i el Garraf. Així mateix, s'han incrementat els contactes amb d'altres moviments de base del PSC d'arreu de Catalunya com +PSC, Nou Cicle, congresdesdebaix i PerSumarCanviar.

Durant el mes de juliol s'han succeït distintes trobades del PSCat - Col·lectiu Socialista on hi han participat una bona part dels més de 100 militants i simpatitzants que li donen suport. En aquestes trobades, s'han donat passes endavant per a concretar un nou funcionament intern del Col·lectiu que a partir d'ara s'estructura de la següent manera:

- Coordinació General: Josep Maria Masachs, Marcel Gabarró, Servand Casas i Ramón Creixell.
- Portaveu: Ramón Creixell.
- Secretaria: Marcel Gabarró.
- Relacions amb d’altres moviments de base: Servand Casas i Àlex Jover.
- Contactes amb d’altres Federacions: Ramón Creixell.
- Projecció per a les bases: Lourdes Sánchez.
- Coordinació d’esmenes a la Ponència Marc del Congrés del PSC: Lluís Ràfols.
- Coordinació de la redacció documents alternatius: Pep Colomé i Josep Maria Masachs.
- Difusió  Blog, xarxes socials, política 2.0 : Xavi Raventós.
- Premsa i comunicació: Jordi Serra.

Aquestes àrees o comissions de treball compten amb la participació directe d'una cinquantena de membres del Col·lectiu que participen de l'organització de les trobades, la preparació de la documentació, la difusió pública o la redacció d'esmenes a la Ponència Marc del Congrés del PSC

També s'ha donat una nova empenta a l'àrea de Difusió tot reforçant la nostre presència a la xarxa 2.0 (http://www.facebook.com/home.php#!/PenedesCataluna.Socialistes10) i als mitjans de comunicació amb la creació i posada en funcionament del Bloc del Col·lectiu www.pscatpenedes.blogspot.com

Els objectius més immediats del PSCat són:

- Continuar explicant les nostres propostes i sumar adhesions i suports a l'Alt Penedès, el Garraf, el Baix Penedès, l'Anoia i arreu de Catalunya.

- Obrir el Col·lectiu a totes aquelles persones que a títol individual vulguin participar-hi o dir la seva en relació a la vida col·lectiva de les seves viles, comarques o país o que tinguin interès a fer-nos arribar les seves opinions sobre els partits polítics, la política, l'economia, etc.

- Guanyar més presència a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.

- Treballar activament en la redacció de les esmenes al Programa Marc del Congrés del PSC, així com, redactar un text alternatiu al Programa Marc del Congrés del PSC.

- Les persones que formem part del Col·lectiu ens comprometem a desenvolupar des d'una òptica del Col·lectiu les tasques que duem a terme individualment ja sia com alcaldes i regidors/es, a les nostres agrupacions com a militants o simpatitzants, al Consell Comarcal, a la Mancomunitat de Municipis o a la Federació de Municipis.

Tota la nostra tasca és presidida per la responsabilitat política, la vocació de servei públic i el diàleg i la confrontació d'idees.

Som conscients que ara més que mai hem d'apel·lar a la responsabilitat dels representants institucionals i dels ciutadans. Ens cal un nou pacte entre la política i la ciutadania. Ens cal un nou pacte entre la Política i l'Economia.

Volem un PSC obert, viu, valent i atractiu. Volem un PSC al servei de les necessitats i somnis de les persones. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario